(Foto: Kinepolis)
(Foto: Kinepolis)

Popcornbakken Kinepolis niet meer bruikbaar na bezoek Ant-Man

Uit

STAD CENTRUM - Sinds woensdag draait de nieuwe film Marvel Studios Ant-Man and the Wasp: Quantumania bij Kinepolis. Onverwacht kwam Ant-Man langs bij bioscoop Kinepolis Almere, waar hij tijdens zijn bezoek per ongeluk een aantal popcornbakken heeft gekrompen. Deze bakken zijn nu niet meer te verkopen en daarom worden ze gratis uitgedeeld, gevuld met popcorn, tijdens de avondvoorstellingen van Ant-Man and the Wasp: Quantumania op zaterdag 18 februari. 

Ant-Man staat erom bekend dat hij zichzelf, maar ook objecten, kan verkleinen. In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug op het grote doek om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten. Samen met Hope’s ouders Hank Pym (Michael Douglas) en Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. Zo beginnen ze aan een avontuur dat ze voorbij de grenzen zal brengen van wat ze voor mogelijk hielden. In Ant-Man and the Wasp: Quantumania is Jonathan Majors te zien als Kang.

Kinepolis lanceerde onlangs overigens de nieuwe Kinepolis Superhero-pas die korting geeft op de nieuwste superheldenfilms. Daarnaast kan gespaard worden voor een exclusief popcornblik en biedt de pas nog veel meer extra’s.  

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto