Mega Ultra Turbo Snake. (Foto: aangeleverd)
Mega Ultra Turbo Snake. (Foto: aangeleverd)

Twee Almeerse bands strijden voor titel beste Rockband van Flevoland

Uit

ALMERE - De Almeerse bands Invain en Mega Ultra Turbo Snake doen zaterdag 20 mei mee aan de talenttour van The Rock Circus in poppodium Corneel in Lelystad. De vier beste Rock- & Metalbands van Flevoland strijden dan om een plek in de landelijke finale van The Rock Circus 2023, een nieuw Rock/Metalfestival in de Brabanthallen in Den Bosch in november 2023. 

Invain is een vierkoppige heavy metal band met een vrouwelijke frontforce. De band is in 2021 gestart als schoolband van het Arte College in Almere Poort. Sinds hun start hebben ze twee singles uitgebracht en binnenkort wordt de derde uitgebracht. Met hun beukende gitaarpartijen hebben ze menig podium omvergeblazen. 

Mega Ultra Turbo Snake is een eclectische rockband die haar wortels heeft in stoner, grunge en progressieve rock. Catchy grunge hooks wisselen zich af met 70’s riffs in een smeltkroes van obscure songwriting.

Naast de Almeerse bands strijden ook Below The Surface en Toxic Veins uit Urk om de eer zich de beste Rockband van Flevoland te mogen noemen. Kaartjes zijn beschikbaar via de website van Poppodium Corneel.

Invain. (Foto: aangeleverd)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto