(Foto: StrandLAB Almere)
(Foto: StrandLAB Almere)

Testzone voor nieuwe makers bij StrandLAB

Uit

ALMEERDERSTRAND - StrandLAB Almere presenteert met trots het nieuwe programma ‘Testzone Land X Kunst’. Op 4 juni transformeert het Almeerderstrand in een plek waar nieuwe makers experimenteren met land en kunst. 

Het programma start om 12.15 uur met de smakelijke Lentepresentatie ‘Bloeit’ van Lotte Ooms en chefkok Paul Jonker. Proef en ervaar hoe de bloei van het Almeerderstrand is ontstaan.

Bezoek vervolgens een sculpturale performance installatie genaamd ‘Rocky’, geïnspireerd door rituele gedragingen van dieren en de kunst van voortplanting. Te zien om 13.15 uur, 15.15 uur en 19.00 uur. 

In de huid van een otter

Daarnaast kunnen bezoekers vanaf 14.00 uur in de huid van een otter kruipen. Theun Karelse duikt letterlijk in het leven van dit Almeerse gidsdier en test voor de eerste keer zijn otterstaart, snorharen en zwemvliezen in het IJmeer. 

Tot slot wordt vanaf 16.45 uur vast vooruitgeblikt op het programma voor 2024 tijdens een gesprek onder het genot van een soepje. 

Tickets

Het programma vindt zondag 4 juni vanaf 12.00 uur plaats bij Atelier StrandLAB op het Almeerderstrand, aan de IJmeerdijk. Wil jij erbij zijn? Reserveer dan een ticket voor de activiteit waar jij aan wilt deelnemen via strandlab-almere.nl

Afbeelding
Vuurwapens en vals geld bij controle bedrijventerrein Poldervlak Algemeen 5 dec., 15:53
Afbeelding
Almere City FC veilt clubshirts voor het goede doel Algemeen 5 dec., 15:23
Afbeelding
Stadsarchief Almere staat stil bij overlijden van Lia de Clerk Algemeen 5 dec., 13:15

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto