(Afbeelding: PUBLIZIDAD)
(Afbeelding: PUBLIZIDAD)

Winterse Magie Keert Terug naar Almere Haven

Uit

HAVEN CENTRUM - Na het succes van vorig jaar staat Almere Haven opnieuw in het teken van winterse betovering met de terugkeer van de Winterfair. Het evenement, georganiseerd door de Winkeliersvereniging in Haven, vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 december, met gratis toegang voor alle bezoekers.

Het sfeervolle marktplein wordt omgetoverd tot een winterwonderland met pittoreske houten huisjes, kerstbomen, sprankelende lampjes en de majestueuze grote kerstboom als stralend middelpunt. 

Ruim 50 kraampjes

Van 10.00 tot 17.00 uur op zaterdag 16 en van 11.00 tot 17.00 uur op zondag 17 december biedt de Winterfair een uitgebreid scala aan meer dan 50 kraampjes, variërend van stijlvolle woondecoratie tot modieuze kleding, fonkelende sieraden, smakelijke lekkernijen van diverse foodtrucks en verschillende winterse activiteiten voor kinderen.

Muziekoptredens

De Kerstman en zijn vrouw hebben speciaal tijd vrijgemaakt in hun drukke agenda om Almere Haven te bezoeken. De Winterfair begint op de Brink, strekt zich uit over de markt naar de Kruisstraat. De dag zal gevuld zijn met muzikale optredens van kerstkoren en bands op diverse locaties, met warme dranken, oliebollen en meer lekkers.

Mis deze kans niet om de feestelijke magie van de Winterfair in Almere Haven te ervaren. Meer informatie: www.promenade-almerehaven.nl/winterfair/

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto