Afbeelding

Jandino komt naar Kinepolis voor Bon Bini Bangkok Nights

Uit

ALMERE - Jandino Asporaat komt op donderdag 21 december naar bioscoop Kinepolis Almere voor de nieuwe film Bon Bini Bangkok Nights.

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en gevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. Dat loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Meet & Greet Jandino

Op donderdag 21 december kunnen liefhebbers Jandino na afloop van de film ontmoeten voor een meet & greet. Aanvang van de film: 18.45 uur. Ga voor tickets en tijden naar https://kinepolis.nl/movies/detail/31195/HO00004982/0/bon-bini-bangkok-nights

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto