(Foto: Robert Westera)
(Foto: Robert Westera)

Kunstbende organiseert creatieve 24-uurs voor jonge artiesten

Uit

POORT - Kunstbende Flevoland organiseert op 24 februari voor het eerst een 24-uurs marathon voor creatieve jongeren in StudioX in Almere Poort. Jongeren gaan 24 uur aan de slag met hun creatieve discipline; van muziek en content maken tot fashion design, schilderen en meer. 

Tijdens deze primeur van Kunstbende hebben de creatieve jongeren volop mogelijkheden om zich te focussen op kunst maken en creatief bezig zijn. Voornaamste doelen van dit evenement zijn dan ook talentontwikkeling en het ontmoeten van gelijkgestemden, waar de deelnemers op de inspirerende locatie van het recent geopende StudioX alle ruimte voor hebben. 

Het programma van deze 24 UURS gaat op 24 februari om 10.00 uur van start. In het programma staat creëren centraal, maar zijn er ook momenten om workshops van professionals bij te wonen, gezamenlijk te eten, onderling te netwerken, bezoek te ontvangen en meer. Aan het einde van de 24 uur is er een presentatiemoment in de vorm van een expositie, waar eveneens bezoek van harte welkom is. 

Deelnemers hebben de keuze om 12 uur lang of 24 uur lang aanwezig te zijn. Geïnteresseerde jongeren van 13-19 jaar kunnen zich tot en met 23 februari aanmelden voor de 24 UURS door te bellen/appen naar de Kunstbende telefoon (0682690710) of met het aanmeldformulier op de website van Kunstbende.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto