Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Jeugdlanden en speeltuin De Speelhaven weer open

Uitgaan

ALMERE- De drie Jeugdlanden en speeltuin De Speelhaven gaan woensdag 3 februari weer open voor Almeerse kinderen. Vanwege corona gelden er wel aangepaste regels.

Jeugdland Stad, Haven en Buiten zijn in februari geopend op woensdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar kunnen weer lekker komen spelen en bouwen, maar zij moeten zich wel van tevoren aanmelden bij het Jeugdland van hun keuze. Ouders en verzorgers kunnen niet mee naar binnen. Er kan met pin en contant worden betaald.

In de voorjaarsvakantie zijn de jeugdlanden geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur. De openstelling is onder voorbehoud van de voorschriften van het RIVM. Kijk voor actuele informatie op www.jeugdlandalmere.nl.

Jeugdland Stad is gevestigd aan de Weg 1940-1945, Jeugdland Haven is geopend op de nieuwe locatie aan de Uithof 51 en Jeugdland Buiten is te vinden aan het Maurice Garinpad 11.

De Speelhaven

Speeltuin De Speelhaven aan de Schoolstraat in Haven is in februari bij goed en droog weer geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Als het regent is De Speelhaven gesloten en is de speeltuin mogelijk op dinsdag (extra) geopend. Kijk op de Facebookpagina van Speelhaven voor actuele informatie.

Ouders/verzorgers mogen kinderen begeleiden met een maximum van twee per gezin/huishouden en er zijn maximaal 35 volwassenen tegelijkertijd toegestaan. Volwassenen uit verschillende huishoudens moeten minimaal 1,5 m afstand houden.

Gedurende de openingstijden is beheer van De Schoor aanwezig en is de kiosk open. Hier kan contant en met pin worden betaald. Op maandag, dinsdag en donderdag is De Speelhaven ook geopend, maar zonder aanwezig beheer en dan is de kiosk gesloten.

Jeugdland Haven is te vinden op de nieuwe locatie aan de Uithof. (Foto: Almere DEZE WEEK)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto