Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Libelle Zomerweek vandaag online van start

Uitgaan

ALMERE - Ook de Libelle Zomerweek gaat dit jaar niet door. De jaarlijkse buitenbeurs op het Almeerderstrand is verplaatst naar volgend jaar, maar het evenement is vanaf vandaag wel online te beleven. Om 14.00 uur gaat de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis van start.

Deze eerste online editie van de Libelle Zomerweek wordt feestelijk geopend door Hilmar Mulder en Pien Ankerman live vanuit hun eigen woonkamer. Tot en met woensdag 20 mei kan iedereen het evenement bijwonen vanuit de eigen woonkamer of tuin. Elke dag tussen 14.00 en 17.00 uur zendt de Zomerweek live uit op de Facebook-pagina van Libelle en kan iedereen gratis drie uur lang genieten van een leuk programma.

Bomvol programma

Na de feestelijke opening kan iedereen vandaag thuis meeswingen met de muziek van de The Originals. Zij spelen tijdens de livestream de verzoeknummers die door het publiek zijn aangevraagd via de socials en website van Libelle. Ook zijn er vandaag leuke en culinaire workshops volgen, kun je jouw huid analyseren met Dr. Van der Hoog, een maaltijd koken met de Kookfabriek en leren hoe je die stoere boxer braids maakt van de stylisten van Rob Peetoom. Inspiratie voor een zomerse outdit doe je op tijdens de swingende modeshow en zing mee met het huiskamerconcert van Bastiaan Ragas.

Bekijk hier het complete programma van de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto