(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

KIJCK. makelaars zit nu ook bij u in de buurt

Wonen

Advertorial

ALMERE - Sinds begin dit jaar heeft KIJCK. makelaars weer een nieuwe vestiging geopend. Naast Amsterdam en Hoofddorp zitten wij nu ook aan de Europalaan 917 in Almere. 

Betaal nooit meer teveel voor een makelaar in Almere

Wist u dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopwaarde van uw woning hoger wordt? Waarom zou u dan wel meer courtage moeten betalen? Een hogere verkoopprijs betekent niet andere werkzaamheden. De makelaarsdiensten zijn precies hetzelfde en toch moet u meer courtage betalen. Dit vinden wij niet transparant en daarom betaalt u bij KIJCK. makelaars Almere één vast courtagetarief van 2950 euro, ongeacht de verkoopwaarde én u betaalt pas als uw woning is verkocht.

Alle diensten die u van een makelaar bent gewend

U wordt volledig ontzorgd. Van het regelen van een professionele fotograaf, houden van bezichtigingen en alle papierwerk daaromheen: KIJCK regelt het voor u. Wat doet u? U bent druk bezig met het inpakken en kijkt af en toe in uw persoonlijke KIJCK-account naar de status van uw woning. Uw makelaar houdt u continu op de hoogte én u kunt uw makelaar altijd bereiken via WhatsApp. Lekker makkelijk. 

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u over een tijdje pas uw woning verkopen? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u geheel gratis een kennismakingsgesprek aanvragen. Wij komen dan vrijblijvend bij u langs en bespreken al uw verkoopwensen. Bel ons via: 0365372879 of stuur ons een mailtje naar: almere@kijck.nl.
Hopelijk, tot KIJCK!

Meer informatie: https://kijck.nl/verkoopmakelaar/almere/ 

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto