Wooncomplex De Hulk in Haven. (Foto: aangeleverd)
Wooncomplex De Hulk in Haven. (Foto: aangeleverd)

Klachten huurders De Hulk nagenoeg opgelost

Wonen

HAVEN CENTRUM - Woningcorporatie de Alliantie heeft de problemen in appartementencomplex De Hulk in Haven grotendeels opgelost. Er lopen nog een aantal meldingen. Die lost de corporatie op via de reguliere procedures.

Vorig jaar juni schreven bewoners van De Hulk in het centrum van Haven samen met SP Almere een klachtenrapport over aanhoudende problemen zoals lekkages, muizen, geluidsoverlast, slechte isolatie en verwarming die niet in orde is. De Alliantie ging aan de slag om de problemen op te lossen. Uit een steekproef onder de huurders blijkt dat het merendeel van de klachten is opgelost. Voor de Alliantie is dit aanleiding om het project af te ronden en de resterende problemen met extra aandacht via normale dagelijkse procedures af te handelen. 

Brief

De Alliantie schrijft dit in een brief aan de bewoners. Bewoners die niet reageerden op eerdere oproepen om contact op te nemen worden in de brief uitgenodigd om zich alsnog te melden.
Bewoner Kitty van den Bos is voorzichtig optimistisch: “Ik zie dat er inmiddels een groot aantal klachten zijn opgelost, dat geeft hoop maar de resterende problemen zijn hardnekkig en vereisen een grondige aanpak. We houden de Alliantie aan haar woord.”

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto