De nieuwe showroom van OverkappingPlaza. (Foto: Almere DEZE WEEK)
De nieuwe showroom van OverkappingPlaza. (Foto: Almere DEZE WEEK)

OverkappingPlaza heeft nieuwe luxe showroom in Lelystad

Partnerbijdrage

LELYSTAD – OverkappingPlaza, de maatwerkspecialist op het gebied van luxe overkappingen, heeft een nieuwe showroom geopend aan de Ketelmeerstraat in Lelystad. “Iedereen is welkom om zich daar te laten inspireren en informeren. U kijkt uw ogen uit.”

Advertorial

OverkappingPlaza is een van de grootste verkooppunten voor luxe overkappingen van bekende merken als Aluxe en Deponti in Nederland. “In onze prachtige nieuwe showroom staan voorbeelden van overkappingen, buitenverblijven en blokhutten, met volledig ingerichte interieurs om een beeld te geven van de mogelijkheden”, vertelt eigenaar Chris van Tulder. “Alle producten worden van A tot Z op maat gemaakt, klanten kunnen hun aankoop helemaal naar wens samenstellen. We leveren bovendien de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs en bieden echt de laagsteprijsgarantie.”

Montage

Voor het plaatsen heeft OverkappingPlaza eigen professionele montageteams. “Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid in de fabriek van het betreffende merk. Zo garanderen wij kwaliteit en zorgen we dat het plaatsen snel en efficiënt verloopt.”

15-jarig bestaan

Al sinds 2008 is het bedrijf actief in deze branche. “Wij bestaan inmiddels 15 jaar”, zegt Van Tulder. “In de afgelopen jaren zijn we snel gegroeid onder verschillende namen, waaronder HoutPlaza, Overkappingonline en OverkappingPlaza. Inmiddels zijn we gestopt met tuinhout en gaan we met Houtplaza verder als OverkappingPlaza, omdat dit beter aansluit op ons assortiment.”

3D-ontwerp

In de twee verdiepingen tellende showroom kunnen klanten terecht voor persoonlijk advies. “In alle rust wordt besproken welk product het beste bij de klant past. Vervolgens wordt er vrijblijvend een 3D-ontwerp gemaakt, zodat men een goed beeld heeft van hoe het gaat worden.” Om het plaatje compleet te maken kan worden gekozen voor diverse extra’s, zoals een barbecue, jacuzzi, terrasverwarmer of zonwering. Wie deze maand een overkapping bestelt, krijgt een infrarood terrasverwarmer t.w.v. 495 euro cadeau. 

Loop gerust binnen in de nieuwe showroom aan de Ketelmeerstraat 152 in Lelystad. Offerte laten maken? Plan een afspraak in via www.overkappingplaza.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto