Een bijzondere manier van diploma-uitreiking: via een drive through (Foto: aangeleverd)
Een bijzondere manier van diploma-uitreiking: via een drive through (Foto: aangeleverd)

Drive-trough diploma-uitreiking Windesheim

Algemeen

STAD CENTRUM - Studenten van Hogeschool Windesheim ontvangen dezer dagen hun diploma op een wel heel bijzondere manier: via een drive-through op een steenworp afstand van de plek waar hun nieuwe hoofdgebouw zal worden gebouwd: de Esplanade.

Corona heeft het afgelopen studiejaar veel impact gehad op studenten. Ondanks alle uitdagingen is het ruim 500 studenten van Hogeschool Windesheim toch gelukt om hun bachelor- of associate degree opleiding af te ronden. De school wilde voor deze bijzondere prestatie een extra feestelijke diploma-uitreiking. Door de anderhalve meter-maatregel gebeurt dit op de Esplanade in Stad, via een unieke drive through. Iedere afgestudeerde student volgt met zijn/haar familie en vrienden - in de auto/bus of op de fiets/scooter - een feestelijke route langs de nieuw aangelegde grasveldjes op de Esplanade. 

Tijdens diverse stops zorgen de docenten voor een persoonlijk onthaal. En natuurlijk wordt onderweg de handtekening gezet onder het Hbo-diploma. De diploma drive through startte afgelopen vrijdag, woensdag zijn de laatsten aan de beurt..

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto