Strandfestival ZAND wordt wederom een jaar uitgesteld. (Archieffoto: Fred Rotgans)
Strandfestival ZAND wordt wederom een jaar uitgesteld. (Archieffoto: Fred Rotgans) Almere DEZE WEEK

Definitief streep door strandfestival ZAND

Algemeen

ALMERE - Het strandfestival ZAND gaat definitief niet door op 21 augustus. Het kabinet maakte vandaag bekend dat eendaagse festivals vanaf 14 augustus voor maximaal 750 bezoekers en onder strikte voorwaarden mogen plaatsvinden. Grotere evenementen mogen nog niet. Niel van Hoff van organisator Tribe Company over de beslissing: “Ook voor de organisatie van een eendaags evenement zoals Strandfestival ZAND was duidelijkheid essentieel, dus het is fijn om nu te weten waar we aan toe zijn.”

Het is natuurlijk niet de uitkomst waar de organisator op gehoopt had. “Zeker niet na het goede nieuws een paar weken geleden. We zijn toen aan de slag gegaan met de voorbereidingen van een compleet vernieuwd festival, dat we deze maand vol trots aan het publiek wilde voorstellen. Dat het nu toch niet zo mag zijn is weer even slikken, met name voor onze bezoekers die zo uitkeken naar dit feestje”.

De organisatie van het festival neemt contact op met de kaartkopers. Hun kaarten worden automatisch omgezet naar tickets voor volgend jaar. De 13e editie van het festival staat dan op de planning voor zaterdag 20 augustus 2022. Het programma, bestaande uit Krezip, Kensington, Snelle, Kraantje Pappie, Suzan & Freek, Nick & Simon en Rolf Sanchez, zal in 2022 grotendeels gelijk blijven. Daarnaast zal de organisatie de komende tijd nieuwe podia en artiesten bekend maken.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto