(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Chantal’s Dance Centre gaat verder op nieuwe locatie aan Lierstraat

Algemeen

ALMERE - Chantal’s Dance Centre opent vanaf maandag 23 augustus de deuren van de nieuwe locatie aan de Lierstraat 1 in Muziekwijk.

Sinds 2017 is Chantal Broerse de trotse eigenaresse van Chantal’s Dance Centre, voorheen Jouetta’s Danscentrum. De eerste drie jaar heeft zij de dansschool kunnen voortzetten in de Kruidenwijk. Toen deze plek verkocht werd, verhuisde zij naar een prachtige locatie in de Noorderplassen. Helaas moest de dansschool, met toen inmiddels 400 leden, ook deze plek weer verlaten. De gemeente Almere heeft het pand aan de Razeil gekocht en gaat dit gebruiken voor scholenvestiging. 

Tot overmaat van ramp volgde de lockdown en moest ook Chantal’s Dance Centre zes maanden lang haar deuren sluiten vanwege de lockdown. Maar Chantal bleef positief. Zij begon met online danslessen via ZOOM en startte in maart met buitenlessen. “Door het terugzien van alle blije leerlingen zag ik in dat de dansschool moest blijven voortbestaan”, vertelt zij. Na vele inspanningen heeft zij een nieuwe locatie gevonden aan de Lierstraat 1 en vanaf maandag 23 augustus opent zij daar de deuren. 

Chantal’s Dance Centre geeft de dansstijlen jazz, ballet, modern, streetdance, dancehall, hiphop, peuterdans en nog veel meer. Vanaf dit seizoen staat ook de TikTok dance les op het rooster. Ook zijn er lessen voor volwassenen, zoals Yoga, Streetdance en Zumba. Chantal hoopt dat zij vanaf het nieuwe seizoen weer al haar leerlingen, en een aantal nieuwe, mag ontvangen. Want de passie voor dans overbrengen is wat zij het allerliefste doet. Iedereen is welkom voor een gratis proefles. 

Wil jij jouw zoon/dochter of jezelf aanmelden? Vermeld dan de tekst ALMEREDEZEWEEK op het inschrijfformulier en betaal geen inschrijfgeld. Ga voor meer informatie naar https://chantalsdancecentre.nl/

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto