Dé krant die Almere in beweging brengt!

(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Workshops Circus

vrijdag 27 augustus 2021 14:00

BUITEN - Circus [CirKL] presenteert vrijdag 27 augustus een zinneprikkelend programma bij Natuurbelevingcentrum Oostvaarders.

Verbind je met de elementen aarde, water, vuur of lucht tijdens diverse workshops en maak de cirkel rond tijdens een sensorische eindpresentatie. De kunstenaars van CitySenses staan klaar om de deelnemers een onvergetelijke belevenis te geven met korte films van Martijn van der Weijden en Leo van Heijningen en optredens en aanraakbare kunst van Mireille Schermer, Florian Frey, Leonie van der Voort, Suzan van Apeldoorn, Marcel Kolder en Mira Ticheler.

CitySenses deed vorig jaar vanuit StrandLAB Almere onderzoek naar de elementen vuur, lucht, water en aarde tijdens zes kunst- en belevingsworkshops, met een sprookjesachtige finale op het Almeerderstrand. In een intiemere setting wordt dit nu het avondprogramma van Circus [CirKL]. Om 14:00 uur start het programma met een middag vol workshops en om 19:00 uur begint het avondprogramma bij Natuurbelevingcentrum Oostvaarders aan de Oostvaardersbosplaats. Kaarten zijn te bestellen via www.circulairekunst.nl.

Locatie