De vernieuwde website van Almere DEZE WEEK met uitleg over de agenda. (Foto: Screenshot)
De vernieuwde website van Almere DEZE WEEK met uitleg over de agenda. (Foto: Screenshot)

Almere DEZE WEEK lanceert online activiteiten agenda

Algemeen

ALMERE – Almere DEZE WEEK heeft haar website weer een upgrade gegeven. Zo staat er op de website nu de Agenda met Almeerse activiteiten, waar organisaties zelf hun activiteiten kunnen invullen.  Zo weten de Almeerders wat er allemaal te doen is in de stad.

Bij het getal 1 op de foto staat ‘agenda’. Daar zijn alle agendapunten van de komende maanden te zien. Ook de langlopende activiteiten. Bij het getal 2 staan de eerstvolgende vijf items en bij getal 3 kunnen organisaties zelf hun agendapunt invullen. Bij de agenda kunnen de lezers zoeken op datum, plaats, categorie en trefwoord.

Zelf toevoegen

Organisaties kunnen zelf hun agendapunt toevoegen via de website. Van expositie tot braderie en van theatervoorstelling tot sportevenement. Daar zijn wel een aantal spelregels voor.

Spelregels

Om activiteiten te kunnen plaatsen, mag je een profiel aan maken. Zo kan je namens jouw organisatie activiteiten aan dé agenda toevoegen. Deze berichten komen dan op deze site en (indien van toepassing) ook in de krant. Bij een nieuw aangemaakt agendapunt krijgt de redactie een melding. Het agendapunt wordt dan nagekeken en bij goedkeuring online gezet.

Kosten

Een activiteit plaatsen tot 7,50 euro gratis. Boven 7,50 wordt éénmalig de prijs van een ticket gevraagd , met een maximum van 25 euro.. Kost een activiteit bijvoorbeeld 50 euro per ticket dan wordt éénmalig 25 euro berekend (incl. BTW.) Wie meer dan twintig activiteiten per jaar organiseert, kan beter even contact opnemen voor een jaarabonnement.

Introductie

Activiteiten en/of evenement(en) kan tot en met vrijdag 1 oktober helemaal gratis. Daarna gelden de bovenstaande voorwaarden

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto