De nieuwe website.
De nieuwe website.

Website maakt lesaanbod Sport en Cultuur zichtbaar

Algemeen

ALMERE – Via de nieuwe website www.sportencultuur.almere.nl is het aanbod van de buurtsportcoaches, KLEURinCULTUUR en de naschoolse lessen van het Almere Kenniscentrum Talent in één oogopslag te zien. 

De gemeente wil inwoners stimuleren meer aan sport en cultuur te doen. Sport en cultuur dragen namelijk bij aan het leggen van sociale contacten, aan saamhorigheid, aan een betere gezondheid, zelfvertrouwen en weerbaarheid. Sport en Cultuur verbindt. Het laat talenten tot volle bloei komen. 

Sportiefste stad

“Een website met alle mogelijkheden in onze stad is daarbij een prima hulpmiddel om te laten zien wij de sportiefste stad van Nederland zijn,” aldus sportwethouder Julius Lindenbergh. “Niet alleen als het gaat om sportmogelijkheden, maar ook als het gaat om de invulling van onze openbare ruimte.”

Leefwijk

Wethouder Hilde van Garderen van Kunst en Cultuur: “Door cultuur wordt een woonwijk een echte leefwijk, waar mensen elkaar ontmoeten en de verbinding met elkaar aangaan. Bewoners en vooral kinderen kunnen zo hun talenten ontwikkelen en de identiteit van Almere verrijken.

De gemeente heeft een filmpje online gezet waarop beide wethouders de website lanceren.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto