(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Zwemmen voor vriend Daniël en stichting ALS

Algemeen

ALMERE - Op het Almeerderstrand gaat een groep zwemmers zondag het water in om geld op te halen voor de stichting ALS.

Ieder jaar wordt in Amsterdam de Amsterdam City Swim gehouden om geld op te halen ter bestrijding van de spierziekte ALS. Helaas gooide corona roet in het eten en kunnen duizenden zwemmers op 29 augustus niet gezamenlijk in de Amsterdamse grachten duiken. De organisatie heeft de zwemmers nu opgeroepen om komend weekend ergens in Nederland zelf het water in te springen voor dit goede doel. 

“Onze vriend Daniël heeft ALS. Om zijn leven te vieren en eren wilden wij zwemmen door de grachten van de stad waar Daniël zoveel feestjes, plezier en mooie momenten heeft meegemaakt”, vertelt Rocher Mollenkamp van RM Personal Trainers uit Almere. “Helaas gaat dat niet door, maar toch willen we zondag een nat pak gaan halen voor bestrijding van de spierziekte ALS.” 

Zondagochtend duiken acht van de 49 team Daniël-leden daarom in het water bij het Almeerderstrand. Daarnaast geeft RMPT een aantal groepstrainingen vanaf 12 uur op het strand voor sportievelingen die ook hun steentje willen bijdragen aan de stichting ALS. Het inschrijfgeld voor de trainingen wordt uiteraard gedoneerd aan de stichting.

Voor meer informatie: info@rmpersonaltrainers.nl en https://www.amsterdamcityswim.nl/actie/natpakvoorals#

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto