Samira Salman. (Foto: Erwin Budding Photography)
Samira Salman. (Foto: Erwin Budding Photography)

Plannen voor Event Atelier in Almere Centrum

Algemeen

ALMERE - Als het aan de Almeerse Samira Salman ligt, komt er naast de locatie in Rotterdam ook een Event Atelier in Almere. Door middel van crowdfunding hoopt ze voor 20 september genoeg geld binnen te halen om een pand in Almere centrum op te knappen en in te richten.

Het Event Atelier wordt een locatie waar mensen kunnen vergaderen, flexwerken en kleinschalige bijeenkomsten kunnen organiseren. “Ik werk sinds 2013 voor mezelf en hoewel er wel een en ander te vinden is in Almere, sloot niets aan bij wat ik zoek en belangrijk vind bij een locatie,” vertelt Samira. De locatie moet niet alleen een goed bereikbare plek worden, maar ook laagdrempelig om te bezoeken. “Het komt niet in een groot kantoorpand te zitten en je hoeft ook geen member te worden. Op de website staan duidelijk de prijzen vermeld en je kunt telefonisch of per e-mail en afspraak plannen”, vervolgt Samira. Ook duurzaamheid vindt zij belangrijk. Daarom zal ze onder meer een vegan lunch aanbieden bij vergaderen van lunchroom The Black Cockatoo, ook gevestigd in het centrum van Almere.

Crowdfunding

Om haar plannen uit te kunnen voeren, roept ze Almeerders op om te helpen. Door middel van een crowdfundcampagne kunnen mensen investeren in dit plan of nu alvast dagpassen voor een flexplek afnemen of een vergaderruimte boeken, beide met korting.
Haar doel is om minimaal 40.000 euro op te halen. Ze zit nu op 40% en moet op 20 september de 100% halen. Als dat lukt, wordt Het Event Atelier in het najaar geopend.

https://crowdaboutnow.nl/campagnes/heteventatelier

(Foto: Kunstlinie x Black Childish)
Tentoonstelling 'Stille Wateren' vertelt verhaal over slavernijverleden Uit 21 uur geleden
Farah en Seka uit Almere staan in de finale van Mrs Netherlands Universe. (Foto: Gerard Nuijten)
Tweede Almeerse finalistes Mrs Netherlands Universe Algemeen 21 uur geleden
Jos van Hulst (derde van rechts) benadrukte eind januari tijdens een speciale raadsbijeenkomst dat kunst en cultuur gelijke tred moeten houden met de groei van de stad. (Foto: Almere DEZE WEEK)
Noodkreet theatergroep Suburbia over bezuiniging op kunst en cultuur Algemeen 22 uur geleden

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto