(Foto: AdobeStock)
(Foto: AdobeStock)

Serviceclubs organiseren Badeendjes Race voor goed doel

Algemeen

NAARDEN - Drie serviceclubs uit Almere zijn mede-organisator van een bijzonder evenement. Op 18 September zullen in Naarden Vesting 3000 gele badeendjes gaan racen voor het goede doel: Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie.

Ieder badeendje is tevens een lotnummer dat gekocht kan worden. Met de aankoop van één of meerdere eendjes kan men dit goede doel  steunen en kans maken op een van de mooie prijzen. Rondom dit evenement is ook muzikaal vertier aanwezig en kan een kopje koffie en/of broodje kroket worden genuttigd. 

Het evenement start vanaf 13.00 uur. Om 14.00 is er een Sponsoreendenparade en om 14.30 uur worden de 3000 badeendjes op spectaculaire wijze te water gelaten. Locatie: Nieuwe Haven in Naarden Vesting ( t.o.v. het Arsenaal ). 

Eendjes zijn verkrijgbaar via  www.lcgooiland.nl/badeendjesrace. Hoe meer eendjes er verkocht zijn, hoe hoger het bedrag is dat aan het Prinses Maxima Centrum kan worden overhandigd.

De Badeendjes Race wordt georganiseerd door Lionsclub Gooise Meren, Lionsclub Almere Veritas en Lionsclub Almere, Lionsclub Gooiland en Leo Club Almere Ventus.


Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto