Afbeelding

BonteHond barst van de plannen voor dit theaterseizoen

Uit

ALMERE - Theatergezelschap BonteHond barst bijna uit elkaar van opwinding, omdat er komend seizoen eindelijk weer gespeeld kan worden. “Het duurde bijna twee theaterseizoenen lang, maar nu zijn we terug met een artistieke explosie van bijzondere samenwerkingen, muzikale spektakels, ruimte voor nieuw talent en onverwachte uitstapjes.”

Blind Date Junior

BonteHond start het seizoen met Blind Date Junior. Een intrigerende theaterperformance naar aanleiding van een bijzondere ontmoeting tussen stand-up filosoof Laura van Dolron en een kind uit Almere. Het unieke verhaal van het kind staat centraal. Blind Dat Junior is zaterdag 18 september om 16.00 uur te zien bij Corrosia in Almere Haven.

Geheime Club

De Geheime Club gaat op zondag 26 september in première bij Kunstlinie Almere. De voorstelling is onderdeel van het talentontwikkelingsprogramma van BonteHond. Het mysterie van de geheime club is nog niet ontrafeld. Niet is zeker, behalve dat vier nieuwe makers samenkomen en zij het wel weten. De leden van de club zijn spelers, muzikanten, dansers en performers en zij zijn meer dan klaar om zichzelf voor te stellen. 

Superslow

Vanaf oktober presenteert BonteHond Superslow, een funky fysieke peutervoorstelling met theatrale hiphop. Angst voor het onbekend staat centraal in deze debuut peutervoorstelling van Judith Faas. De première is zondag 10 oktober in Kunstlinie, waarna een toer door het land volgt tot en met april 2022. Naast de voorstelling heeft BonteHond ook een poëziebundel gemaakt in samenwerking met zeven schrijvers en 25 kinderen die de illustraties maakten. De bundel wordt tijdens het Kinderboekenbal op 9 oktober gepresenteerd. Een initiatief van BonteHond, de Nieuwe Bibliotheek en Kunstlinie. 

Videoserie en podcast

Verder verschijnt nog iedere week, tot het eind van het jaar, de videoserie Het Minuutje. Hierin wordt antwoord gegeven op een grote levensvraag of juist een ontregelende vraag op een levensantwoord. In het voorjaar van 2022 komen wekelijks nieuwe afleveringen online.

De Podcast van BonteHond werd in de zomer massaal beluisterd en krijgt dan ook een vervolg. Het concept blijft hetzelfde: om de week de Puppy en Pitbull Podcast en elke twee weken een nieuw thema. Het tweede seizoen start in de kerstvakantie. 

Meer informatie op www.bontehond.net

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto