BSC Almere is Honkbal & Softbalvereniging van het Jaar. (Foto: aangeleverd)
BSC Almere is Honkbal & Softbalvereniging van het Jaar. (Foto: aangeleverd)

BSC Almere Honkbal & Softbalvereniging van het Jaar

Sport

FBK SPORTPARK - BSC Almere is de Honkbal & Softbal Vereniging van het Jaar 2021 geworden. Namens de KNBSB reikte Tjerk Smeets deze eervolle Club Award op 27 november namens de bond uit, aan een trotse clubvoorzitter Frank Groen.

“Wat een enorme verrassing en tegelijkertijd ook grote waardering voor onze honkbal en softbal vereniging”, laat de club in een reactie weten. “En dat ook nog eens op de drempel van het veertig jarig bestaan, volgend jaar.”
De prestigieuze jaarlijkse onderscheiding viel BSC Almere ten deel vanwege met name de nu financieel gezonde staat, dat na een lange periode van financiële uitdagingen. De opmerkelijk volle inzet op ´verduurzaming´ en in het bijzonder tevens, het nastreven van een veilig sportklimaat. Dat uit zich in een vitale vereniging met een opvallend grote leden groei en de regelmatige aanwezigheid van BSC Almere op de sociale media en het organiseren van uitstekende club clinics en grote nationale- en internationale toernooien.
Ook de uitstekende samenwerking met de gemeente Almere en Provincie Flevoland wordt geroemd, evenals het enorme werk dat clubvrijwilligers verrichten. “Die tomeloze energie en de nieuwe naam draagt daaraan mede bij en daardoor floreert de club weer als één der grootste verengingen van Midden-Nederland.”

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto