Afbeelding

Steun Kanjer Wens Nederland

Een ziek kind heeft slechts één wens

ALMERE - De liefste wens van een ernstig ziek kind is om gezond te zijn. Helaas kan Kanjer Wens Nederland deze wens niet vervullen maar alle andere wensen vervult het team van vrijwilligers met heel veel liefde en toewijding.

Sinds februari 2017 vervult Kanjer Wens Nederland wensen van kinderen met een ernstige ziekte of een ernstige chronische aandoening. Vanaf het kantoor in Almere organiseren zij met behulp van ruim 200 bevlogen vrijwilligers gemiddeld 100 Kanjer Wens Dagen per jaar.

Kanjereffect

Kinderen met een ernstige ziekte hebben doorgaans niet het zorgeloze bestaan wat je ieder kind toewenst. Ze leven dagelijks met beperkingen en zien veel te vaak een ziekenhuis van binnen. Kanjer Wens Nederland zorgt ervoor dat deze Kanjers en hun familie een onvergetelijke en zorgeloze dag hebben én een verlicht hart dat daarna nog weken, zo niet maanden, blijft gloeien. Zij noemen dit het hartverwarmende Kanjereffect.

Zo mocht Guus met Chef’Special drummen en zingen, Merijn redde het paard van Sinterklaas en Kayah ontmoette haar grote idool Bibi. Dit is slechts een kleine greep uit de verschillende mooie wensdagen die Kanjer Wens Nederland recent heeft mogen organiseren. Al deze gezinnen hebben het Kanjereffect mogen ervaren.

Donaties

Dit kan niet zonder de hulp van vrijwilligers en talloze bedrijven die zich belangeloos inzetten voor een Kanjer Wens Dag, maar het kan ook zeker niet zonder donaties. Ook de BIZ Promenade Almere Haven steunt dit mooie initiatief.

. Kijk voor de mogelijkheden en mooie verhalen op www.kanjerwens.nl.