(Archieffoto: Fred Rotgans)
(Archieffoto: Fred Rotgans) Fred Rotgans

Almere DEZE WEEK MTB Classic op 29 augustus

ALMERE - Op 29 augustus is de elfde editie van de Almere DEZE WEEK MTB Classic. Er kunnen verschillende afstanden worden gereden. De routes lopen over de MTB-parkoersen Kemphaan en Braambergen, met een lus door het Waterlandse Bos. Tijdens dit evenement wordt tevens de uitbreiding van het MTB-parkoers Braambergen officieel geopend.

Een mooie basis tijdens de Almere DEZE WEEK MTB Classic is de 15 kilometer met 100 hoogtemeters, alternatief met routesplitsing. De 20 kilometer met 250 hoogtemeters is uitdagend en pittig. Wie nog een tweede rondje doet, samen 40 kilometer met 500 hoogtemeters, krijgt het zwaar. Een derde rondje, samen 60 kilometers en 750 hoogtemeters, is echt slopend.

De start is tussen 09.00 en 10.00 uur en de finish uiterlijk om 13.00 uur. Alleen dag-inschrijving mogelijk bij de start. Deelname kost 6,50 euro. Op vertoon van een Routevignet-kaartje is deelname gratis (deze is ook ter plekke verkrijgbaar รก 6,50 euro). Jeugd t/m 14 jaar is gratis, mits onder begeleiding van een volwassene. Betalingen gaan uitsluitend via PIN.

Locatie: Trailcenter - Outdoorpark SEC Almere aan de Verlaatweg 2. Routebeschrijving: A6/Parallelbaan, afslag Almere Stad S103 bij verkeerslichten linksaf dan 1e rechts en bij Autoradam, op rotonde rechtsaf, einde weg linksaf, Parallel aan de A6. Volg verder borden MTB en SEC. Voor de MTB, volg Michauxpad.

Mail voor meer informatie naar info@mtbmore.nl, kijk op https://mtbmore.nl of volg de Facebookpagina van stichtingmtbmore.