Afbeelding

WeWash heeft grote ultramoderne wasstraat geopend aan Transistorstraat

ALMERE - Snel en goed je auto laten wassen in Almere? Twee minuten vanaf de A6 vind je WeWash. Deze nieuwe, ultramoderne wasstraat heeft de deuren geopend aan de Transistorstraat 115 op bedrijventerrein Gooisekant. 

WeWash is een ultramoderne, maar gebruiksvriendelijke wasstraat met een makkelijke rijroute, zonder krappe bochten. Groot opgezet, met veel ruimte voor jou en je auto. Bij de automatische kassa kun je het wasprogramma kiezen en afrekenen. Een medewerker van WeWash geeft tips en aanwijzingen, zodat je met gemak de kettingband op rijdt. De rest wijst zich vanzelf.

Meer lengte

De wasstraat bestaat uit twee banen van ieder 70 meter lang. Meer lengte betekent meer inweektijd om vuil los te weken en te verwijderen, meer borstels en shampoos om de auto nog schoner, glanzender en beter beschermd te krijgen. Kortom, een nog beter wasresultaat. De draaiborstels, het schuim en de gekleurde ledlichten zorgen ervoor dat het wassen van je auto een echte beleving wordt.

Serviceplein

Nadat de auto is gewassen rijd je door naar het serviceplein, waar je de auto zelf van binnen schoon kunt maken. Je kunt er gratis stofzuigen, gratis matten reinigen, gratis bandenpompen en gebruik maken van handige schoonmaaktools, zoals een persluchtpistooltje om je dashboard schoon te spuiten. Er zijn meer dan genoeg plekken met veel ruimte, om op je gemak je auto schoon en netjes te maken.

Duurzaam

WeWash helpt Almere en omstreken bovendien graag mee met het besparen van energie. Op het dak van de wasstraat liggen 1.200 zonnepanelen om energie duurzaam op te wekken en er is gekozen voor energiezuinige ledverlichting. De auto’s worden bovendien gewassen met schoon, gerecycled water. Afspoelen gebeurt met osmose-water, dat vlekvrij opdroogt.

Zeven dagen per week open

WeWash is zeven dagen per week geopend. Maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 09.00 tot 18.00 uur. Zie de advertentie elders in deze krant voor meer informatie en een mooie openingsactie in de maand augustus. Vanaf januari 2022 is er ook een digitale waspas. Wie hiervan op de hoogte wil blijven kan zich hiervoor inschrijven via de website van WeWash. Kijk voor meer informatie op www.wewash.nl