(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) Picasa

Operakoor weer van start

Operakoor weer van start

BUITEN - Veel bekende melodieën die gebruikt worden in reclames komen oorspronkelijk uit opera’s. Opera blijft in. Wie zin heeft om ze mee te kunnen zingen, is welkom bij Operakoor Almere.

Net als heel veel andere muziekgezelschappen heeft Operakoor Almere de afgelopen 1,5 jaar de repetities en concerten moeten staken door de corona-perikelen, maar het kan niet wachten om weer te beginnen op 2 september in buurtcentrum Forum aan de Haasweg 11.

“Wij hebben op allerlei manieren contact met elkaar gehouden tijdens de gedwongen coronapauze”, zegt organisator Loes Jongen. “Ons hele koor is compleet gebleven en we gaan direct lekker van start om bekend repertoire op te poetsen."

Een optreden op de Floriade en een concertreisje naar Bremen staan op de planning in het volgende voorjaar. "Natuurlijk zullen wij vol passie al die prachtige muziek uit diverse opera's zo vaak mogelijk laten klinken. Applaus is onze beloning. We kunnen niet wachten!”
Wie wil meezingen is van harte welkom. Meer informatie is te vinden op www.operakooralmere.nl, of neem contact op via operakooralmere@hotmail.nl of 06-21867338.