(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) Marcel van Gaalen

Open dag Almere Pioneers

ALMERE - Er kan en mag weer gebasketbald worden. Daarom organiseert Almere Pioneers op zaterdag 4 september een open dag voor iedereen die van basketbal houdt.

Na een jaar geen basketbal hoopt basketbalvereniging Almere Pioneers weer een normaal seizoen te kunnen gaan draaien. Afgelopen jaar werden de competities vanwege de corona pandemie al vrij snel stilgelegd en mocht er niet meer gespeeld en getraind worden. Een compleet seizoen viel in het water en ruim 250 leden konden hun hobby niet meer uitoefenen en moesten noodgedwongen op de bank plaats nemen.

Nu de maatregelen zijn opgeheven en we aan het begin staan van een nieuw seizoen kunnen de Almeerse basketballers niet wachten om het veld op te gaan en de bal weer door het net te mikken. De eerste selectieteams zijn inmiddels begonnen met trainen en ook de andere teams zullen snel volgen.

Demo's en trainingen

Om het seizoen feestelijk te starten organiseert Almere Pioneers zaterdag 4 september een open dag in de Topsporthal. Iedereen die basketbal een warm hart toedraagt en interesse heeft in deze prachtige zaalsport is van harte welkom. Doe zelf mee met allerlei oefeningen en trainingen en kijk naar de demonstratiewedstrijden die worden gespeeld.

Over Almere Pioneers 

Basketbalclub Almere Pioneers heeft teams in alle leeftijdscategorieën en is er voor iedereen. De vereniging die actief is in de breedtesport en in de topsport bestaat al sinds 1979 en is een begrip in Almere. Wie op de open dag denkt dat basketbal ook iets voor hem of haar is, dan kan misschien een week later al worden meegetraind.

Kom zaterdag 4 september tussen 10:00 en 16:00 uur naar de Topsporthal in Almere Poort aan het Pierre de Coubertinplein 4. Aanmelden is niet nodig. Denk wel aan schone zaalschoenen die geen strepen op de vloer maken.