Advertorial

Opening Tour of Art gaat door

LELYSTAD - De traditionele feestelijke opening van de centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland in de KUBUS in Lelystad vindt plaats op donderdagavond 16 september. Met toestemming van de Veiligheidsregio gaan we deze opening LIVE, en natuurlijk coronaproof, organiseren. Om dit mogelijk te maken gaan we dit keer met coronatoegangsbewijzen werken en is aanmelding verplicht.

Deze opening is gratis toegankelijk, en in iedereen is welkom, tenzij er meer aanmeldingen zijn dan er mensen in de zaal mogen. Wilt u zeker zijn van een plaats, meldt u dan bijtijds aan.

Wat kunt u die avond verwachten? U bent welkom vanaf 19:15 uur. Na de toegangscontrole bij de ingang, mag u een drankje pakken en meenemen de Grote Zaal in. In de zaal zal er live muziek verzorgd worden door KUBUS-leerlingen. Rond 20:00 uur begint het openingsprogramma. Na welkomstwoorden door Alex van Zijl, directeur van KUBUS, en Erna Koelman, voorzitter Stichting Culturale, zal Niek Sonneveld, voormalig Programmamanager bij de KUBUS, een openingswoord spreken. 

Daarna zal 'Theatergroep Droog!' vier korte scènes opvoeren uit het toneelstuk 'Carravaggio', dat gaat over deze beroemde en beruchte Italiaanse kunstschilder. Na afloop van het programma in de Grote Zaal mag de expositie bekeken worden. De expositie is nog te bezichtigen tot en met 6 oktober, tijdens de openingsuren van de KUBUS.

Alle details over het openingsprogramma, de aanmelding en de coronatoegangsbewijzen, zijn te vinden op onze website, www.tourofartflevoland.nl, onder 'OPENING 2021'. Als organisatie kijken wij er erg naar uit om u allen weer te mogen verwelkomen! We zien uw aanmelding dan ook graag tegemoet via info@stichtinculturale.nl.