Bij hockeyclub Buitenhout kan gratis worden meegetraind. (Foto: aangeleverd)
Bij hockeyclub Buitenhout kan gratis worden meegetraind. (Foto: aangeleverd)

Gratis hockeytrainingen bij Buitenhout MHC

BUITENHOUT -  Jeugd vanaf 5 jaar kan bij hockeyclub Buitenhout MHC in de maanden september en oktober drie keer gratis meetrainen.

Op deze manier wil de hockeyvereniging meer jeugd geïnteresseerd krijgen in de sport hockey, ze laten bewegen in de buitenlucht én ze nieuwe mensen laten ontmoeten, zeker in deze tijd. 

De gratis en vrijblijvende trainingen zijn op zondag 12, 19 en 26 september en zondag 3 oktober. De trainingen vinden plaats van 10.00 tot 11.00 uur. Aanmelden verloopt via de website www.buitenhoutmhc.nl/komerbij.
Aanmelden is verplicht in verband met de aantallen trainers en de daaraan gekoppelde verzekering en kan uiterlijk tot en met vrijdag 17 september. Na aanmelding ontvangen geïnteresseerden een mail met verdere informatie. Vanzelfsprekend gaat Buitenhout coronaproof te werk aan de hand van de meest recente protocollen.

Buitenhout MHC

Buitenhout MHC is een jonge hockeyvereniging die zich richt op families. Jong en oud kunnen er sporten. De vereniging telt ruim 500 leden en het sportcomplex ligt aan de Trekweg in Almere Buiten.