Advertorial

Palet Flevoland, centrum voor hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen

ALMERE - Palet Flevoland aan de Audioweg in Almere is hét centrum voor iedereen met een vermoeden van hoogbegaafdheid, meerbegaafdheid of hoogsensitiviteit.

Wij bieden zorg, ondersteuning en begeleiding op verschillende manieren. Soms vanwege problemen thuis, op school of ergens anders, soms om klachten te voorkomen. Bij twijfel of je onze hulp moet inroepen, neem vooral vrijblijvend contact op. We zijn een benaderbare organisatie met begrip voor jou en jouw hoogbegaafde, meerbegaafde en/of hoogsensitieve kind.

Wij bieden diagnose, intelligentieonderzoek, schoolvaardighedentoetsen, therapie, coaching, orthopedagogie, speelgroepen, buitenschoolse opvang, peuteropvang, contact met ontwikkelingsgelijken, vaktherapie en specialistische jeugdzorg bijvoorbeeld bij faalangst en stemmingsproblemen. Daarnaast maken we het kind ook graag bewuster van zijn/haar kwaliteiten en kenmerken. Voel je vooral welkom om kennis te maken en te overleggen wat we voor jullie kunnen betekenen. 

Verder zijn er inloopochtenden voor peuters op de woensdagochtenden vanaf 15 september om 09.30 uur. Ook is er een wandeling gepland voor volwassenen op zondag 26 september 13.00 uur. Aanmelden hiervoor kan bij Palet: info@palethbhsp.nl.