(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Advertorial

Rox Hair and Beauty nieuw in winkelcentrum Buiten

BUITEN CENTRUM - Rox Hair and Beauty heeft de deuren geopend in het winkelcentrum van Almere Buiten. Van haar thuissalon in Danswijk heeft Roxanne Vleemink de grote stap gezet om op een prachtige locatie – tegen over de HEMA – alle behandelingen te kunnen uitvoeren. 

"We werken met Vegan producten en zijn een SENSÜS Elite Store. Dat wil zeggen dat we alle voor alle behandelingen de juiste papieren en producten hebben. In prachtige kleuren, in zowel folie’s en gehele kleuringen, zijn we specialist. Knippen in de nieuwste technieken, ook de mannen.

Wilt u prachtige krullen? Permanent verzorgen wij dit ook met de juiste minst schadelijke producten van SENSÜS. We werken met een speciaal Straightening product van het merk ALISA. Pluizig, kroezig of gewoon net niet lekker haar kan met een speciale behandeling hiermee mooi glad en glanzend worden voor een lang blijvend effect. 

Kijk voor de info op onze site www.roxhairandbeauty.nl of bel ons 036-7854655, maar natuurlijk kunt u ook even binnen lopen. Ook kunt u via onze site vrijblijvend een afspraak boeken dan hoeft u niet te wachten bij binnenkomst. We werken zowel met als zonder afspraak en zowel vrouwen als mannen mogen bij ons in de stoelen. Wees welkom!"