Algemeen directeur Ghandie Mungra van Dameyon.
Algemeen directeur Ghandie Mungra van Dameyon.

Advertorial

Hypotheekadviseur Dameyon neemt financiële zorgen uit handen

ALMERE – Hypotheekadviseur Dameyon helpt mensen bij het vinden van de juiste financiële balans in hun leven. “Door op een eerlijke, integere manier te bemiddelen bij het aanvragen van hypotheken, leningen en verzekeringen, proberen wij de financiële zorgen uit handen te nemen, waardoor er uitzicht ontstaat op meer geluk”, aldus algemeen directeur Ghandie Mungra. 

Dameyon heeft bijna twintig jaar ervaring en is meermaals door Independer uitgeroepen tot beste hypotheekadviseur van de provincie Flevoland. “Onze medewerkers stellen het welzijn van de mens altijd op de eerste plaats”, benadrukt Mungra. “Dameyon heeft als missie om de medemens te helpen in een wereld waar dit helaas niet meer als vanzelfsprekend wordt beschouwd. Wij zijn ervan overtuigd dat deze manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen de enige sleutel tot succes is.”

Reviews en ervaringen

Al vele malen bemiddelde Dameyon met succes voor mensen die door omstandigheden bij geen enkele instantie meer terecht konden. Het kantoor hangt dan ook vol met getuigschriften en op de vernieuwde website delen klanten hun ervaringen door middel van reviews en video’s. ‘Persoonlijk vind ik het heel fijn als je merkt dat men oprecht met je meedenkt in mogelijkheden en je het gevoel geeft dat jij als klant echt telt’, zegt een klant die haar hypotheek heeft laten oversluiten met behulp van Dameyon. 

“Het afsluiten van een hypotheek en de keuze voor een bepaalde hypotheekvorm behoort tot de grootste financiële beslissingen die iemand neemt”, aldus Mungra. “Het is daarom belangrijk om een juist beeld te krijgen van de financiële gevolgen. Wij geven onze klanten persoonlijk, deskundig en eerlijk advies.”

Sinds 2019 is Dameyon gevestigd in een nieuw kantoor aan de Transistorstraat 51D.  Meer informatie: info@dameyon.nl, 036-5470537, www.dameyon.nl.