Advertorial

DMJ Makelaar, Advies & Consultancy

ALMERE - Ons hoofdkantoor is gevestigd op Curaçao, het grootste eiland van de voormalige Nederlandse Antillen. DMJ is actief op Curaçao, Nederland en Spanje. 

Wij helpen onze klanten bij het vinden van het onroerend goed waarnaar ze op zoek zijn, op zowel Curaçao en Spanje. Tevens helpen wij ook klanten in Nederland die snel zonder poespas hun woning willen verkopen. Snel schakelen is één van onze beste kwaliteiten. We hebben een professionele en persoonlijke aanpak waardoor we veel gelukkige en tevreden klanten aan hebben overgehouden. 

Lang verhaal kort, we hebben ervaring met verkoop-, aankoop- en marketing van onroerend goed en dit ook nog in vier talen. Ons doel is om uw zorgen uit handen te nemen bij het aankopen of verkopen van uw onroerend goed. Dit doen we door strategisch samen met u mee te denken, om te voldoen aan uw persoonlijke behoeften. Wij zijn de vastgoedadviseurs die mogelijkheden voor u zoeken en waarmaken. Overweegt uw woning te verkopen of een woning op Curaçao of Spanje te kopen? Neem vrijblijvend contact op met ons via mail info@dmjmakelaar.com of mobiel 06 40196433. 

Volg ons op onze social media kanalen www.dmjmakelaar.nl, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn. U kunt ook vrijblijvend met ons chatten  via WhatsApp nummer +59995108310 Wie weet tot gauw!