(Foto: Fred Rotgans)
(Foto: Fred Rotgans) Fred Rotgans

Fokker Tuinmaterialen op Markerkant heeft alles voor de aanleg van uw tuin

MARKERKANT – Fokker Tuinmaterialen op de Markerkant heeft alles voor de aanleg van uw tuin. “Van sierbestrating, natuursteen en tuinhout, tot blokhutten, kunstgras en tuinverlichting”, vertelt eigenaar Remon Fokker.

Fokker Tuinmaterialen opende ruim een half jaar geleden de deuren op de Markerkant 11-34 en heeft de afgelopen maanden al een flinke groei doorgemaakt. “We hebben het enorm druk gehad en het was keihard werken, maar we zijn heel dankbaar dat we al zoveel klanten hebben kunnen helpen”, benadrukt Remon.

Dat de zomer bijna ten einde loopt, betekent niet dat er niet meer van de tuin kan worden genoten, benadrukt hij. “Ook in het najaar en de winter kun je genieten van je tuin. Onder een overkapping, met een paar terrasverwarmers , kun je ook dan heerlijk buiten zitten. En nu het weer sneller donker wordt, kun je met de juiste verlichting extra sfeer creëren in je tuin.”

Fokker Tuinmaterialen heeft een grote binnen- en buitenshowroom waar het assortiment tuinmaterialen optimaal gepresenteerd wordt. “Klanten kunnen overigens niet alleen terecht voor de aanschaf van materialen, we maken ook graag een offerte voor het aanleggen van de tuin. We kunnen alles van A tot Z verzorgen voor de klant.”

Kom vrijblijvend langs voor advies of een offerte op maat. Meer informatie: 036-7601460, info@fokkertuinmaterialen.nl, www.fokkertuinmaterialen.nl.