Afbeelding

Advertorial

Magazijnuitverkoop bij Fietscentrum 

BUITEN - Het Fietscentrum aan de Vlotbrugweg 16C heeft zaterdag 25 september één dag totale magazijnuitverkoop. Van stadsfietsen (oud verhuur), kinderfietsen, steps, budget e-bikes en stationsfietsen, tot diverse accessoires. Altijd professioneel onderhouden. 

Fietscentrum is in 2018 begonnen als fietsverhuurbedrijf met de gedeeltelijke overname van Ton Tweewielers uit Edam. "Ton Tweewielers was de grootste fietsverhuurder op het vast land en reed dagelijks met 1500 fietsen door het hele land voor diverse evenementen en festivals. In 2019 hebben wij grote verhuuropdrachten overgenomen en konden wij de oude klanten van Ton Tweewielers goed bedienen. Kortom: op naar een mooi 2020." 

In 2020 echter sloeg Covid toe. Fietscentrum was binnen een week alle bevestigde opdrachten voor 2020 kwijt en moest bekijken hoe zij verder konden gaan. "Dit hebben wij uiteindelijk gevonden in de zakelijke dienstverlening. Inmiddels zijn wij het service- en onderhoudsbedrijf voor een aantal zeer grote partijen op de bezorgmarkt. Zo komen bijvoorbeeld een groot aantal van de oranje Thuisbezorgd.nl fietsen bij ons uit het magazijn. Wij verzorgen een groot deel van de reparaties aan deze fietsen en onderhouden de fietsen op periodieke basis. Door de wijziging in onze koers zijn er nu veel fietsen overbodig geworden en moeten wij helaas ruimte maken voor de nieuwe activiteiten."