De Drive-in werd vorig jaar goed bezocht. (Foto: aangeleverd)
De Drive-in werd vorig jaar goed bezocht. (Foto: aangeleverd)

Drive-in bioscoop terug in Almere

Uit

POORT - Stichting Almere Film organiseert van donderdag 7 tot en met zondag 10 oktober weer een drive-in bioscoop in Almere Poort.

“Na de succesvolle en snelle verkoop van vorig jaar en de enthousiaste berichten na afloop, kunnen wij niet wachten onze poorten weer te openen”, vertelt de organisatie. De Amerikaanse traditie van de drive-in wordt nu voor de tweede keer naar Almere gehaald. Bezoekers kunnen vanuit hun eigen auto genieten van verschillende films: Bohemian Rhapsody, IT Chapter Two, Fight Club, Wan Pipel en Evil Dead. Naast films heeft de organisatie ook een Movie Night Live met Howard Komproe en zijn er culturele activiteiten van KLEURinCULTUUR voor kinderen.

Een klein uur voordat het programma start kunnen bezoekers aankomenrijden met de auto en worden ze naar hun plek gewezen. De bezoekers kunnen ter plekkeook popcorn en frisdrank kopen. Na het scannen van de toegangskaarten krijgen de bezoekers ook de FM-frequentie waarop zij de betreffende voorstelling kunnen beluisteren.

Ga voor meer informatie, het volledige programma en kaartverkoop naar https://bit.ly/drive-in-almere2021