(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Heropening restaurant ‘Bij Brons’

Algemeen

Restaurant ‘Bij Brons’ is al enige tijd gesloten. De redenen zijn medische tegenslagen bij chef-kok en mede-eigenaar John Brons. Hoewel hij vrijdag 1 oktober een zware operatie ondergaat en daarna nog enige tijd zal moeten revalideren, gaat het restaurant in aangepaste vorm, vanaf zaterdag 2 oktober weer open.

Yvonne Brons, vrouw van John Brons: “John is niet te vervangen, maar we kunnen ons na de moeilijke corona sluiting nu niet permitteren om weer maanden dicht te gaan. Dus hebben wij besloten om de komende tijd, in aangepaste vorm, open te gaan.”

Dochter Romina, ook werkzaam in het kwaliteitsrestaurant: “We bieden vanaf de middag high wine arrangementen aan, wat in de avond overgaat naar een kleine dinerkaart. We willen hiermee het contact met onze gasten behouden, iedereen op niveau van een hapje en drankje voorzien, en hiermee ook weer inkomsten genereren.” Na de revalidatie van John zal Bij Brons weer terug gaan naar de reguliere werkwijze en openingstijden.

John, Yvonne en Romina danken iedereen, ook langs deze weg, voor de hartverwarmende reacties en attenties tijdens John zijn verblijf in het ziekenhuis, en de aangeboden hulp in deze lastige tijd.
“John voelt zich machteloos, heeft het moeilijk, maar waardeert de reacties zeer”, aldus Yvonne. Romina: “De komende tijd heeft John nodig om te revalideren en zal hij niet aanwezig zijn, maar ma en ik hopen iedereen spoedig te mogen begroeten in ons restaurant.”

Openingstijden zijn van woensdag t/m zondag vanaf 14.00 uur tot 22.00 uur. Keukenbestellingen kunnen tot 19.30 uur geplaatst worden.