Afbeelding

Advertorial

Duurzaam investeren bij stijgende energietarieven

ALMERE - Solar Bouwmarkt BV is een echt familiebedrijf, zeven jaar geleden gestart op een zolderkamer in Almere en nu uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming, gespecialiseerd in zonne-energie. 

Hier werken dé specialisten die al uw vragen beantwoorden omtrent de beste panelen, gecombineerd met de juiste (micro) omvormertechniek en bevestigingsmaterialen gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Onze specialisten zijn zelf installateur geweest en kunnen u vanuit hun eigen ervaring adviseren, waardoor uw installatie de hoogste opbrengst levert die u vervolgens weer kunt salderen bij uw energieleverancier. Lekker duurzaam, wat u financiële armslag geeft, ook op de korte termijn.

Eigen merk zonnepaneel

Maar Solar Bouwmarkt is veel meer dan een webshop. Wij zijn importeur van ons eigen merk zonnepaneel, First Choice Solar, en leveren ook andere merkpanelen, omvormers en bevestigingsmaterialen vanuit ons eigen magazijn. Cliënten hebben bij ons de keuze om de gehele installatie uit handen te geven aan onze installateur, maar kunnen ook kiezen om de installatie zelf te doen. "En als deze Doe Het Zelver, eenmaal bezig op het dak, het even niet meer weet, dan is het goed te weten dat hij ons altijd kan bellen voor deskundig advies", aldus Gerard Holtland, manager bij Solar Bouwmarkt.

Service en trainingen

De Solar Bouwmarkt specialisten doen nog meer. Wij ontzorgen u met de BTW teruggave service en verzorgen trainingen voor Doe Het Zelvers. In deze één daagse training worden alle aspecten van het installeren met u doorgenomen. Ook kunt u met uw legplan bij ons langs komen of een offerte aanvragen. Dit laatste kan uiteraard ook online. Verder is het mogelijk om een afspraak te maken met één van onze adviseurs die vervolgens bij u thuis komt.

Nieuwsgierig hoe u geld kunt besparen en toch duurzaam verantwoord bezig bent? Kom eens langs bij de Solar Bouwmarkt BV aan de Musicalstraat 7B in Almere of ga naar www.solar-bouwmarkt.nl.