Afbeelding

Atelierconcert Jaime Nanoha en Vita Pagie

BUITEN - Het duo Vita Pagie en Jaime Nanoha geeft op zondag 10 oktober een intiem atelierconcert bij Kunst in de Kamer Almere.

Vita Pagie en Jaime Nanoha hebben een grote liefde voor de Braziliaanse muziek. Beiden zijn cum laude afgestudeerd aan het conservatorium en hebben inmiddels een album opgenomen en een pakkende theatervoorstelling gemaakt. Zij vertolken melancholische ballades en ritmische liederen uit de 20e eeuw op geheel akoestische wijze.

Kunst in de Kamer organiseert concerten op verschillende locaties, zoals grote woonkamers maar ook ateliers en creatieve broedplaatsen. Het programma-aanbod varieert van theatervoorstelling tot muziek, van lezing tot cabaret van dans tot expositie. 

Het concert vindt plaats in het beeldhouwatelier van Frans van de Ven aan de Giraffeweg 14 in Almere Buiten. De kunstenaar zal ook over zijn werk vertellen. De voorstelling begint om 14.30 uur. In de pauze is er een drankje en na afloop kan worden nagepraat met een drankje en een hapje. Kaarten kosten 20 euro, geheel inclusief. Aanmeldingen via jannygeels10@gmail.com of 06-46591280