Tom Pelckmans (Foto: aangeleverd)
Tom Pelckmans (Foto: aangeleverd)

Advertorial

Tom Pelckmans: adviseur bij Compleet Duurzaam

ALMERE - Tom Pelckmans is geen onbekende in Almere als het gaat om technische dienstverlening. Hij ontzorgt al jaren MKB en particulier op technisch vlak onder de naam AllesWerkt.com. Voor de regio Flevoland is hij ook adviseur bij Compleet Duurzaam en geeft hij duidelijk en eerlijk uitleg en advies over duurzaamheidsproducten zoals zonnepanelen, verwarmen en laadpalen.

“Ik help u met het vertalen van uw wensen en behoeften in een goed renderende, ‘future-proof’ oplossing”, zegt Pelckmans. “Dagelijks lezen we in het nieuws dat de energieprijzen stijgen, misschien zelfs onbetaalbaar gaan worden. Wat je zelf aan stroom opwekt én gebruikt hoef je niet meer te betalen. Ik help u graag om controle te krijgen en houden op uw energierekening.”

Door zijn ruime kennis van, en ervaring met, diverse (elektrische) technieken in en om het huis en kantoor, kan Pelckmans veel extra ‘tips en tricks’ geven. “Compleet Duurzaam wil als betrokken bedrijf ondernemen op een wijze die bijdraagt aan een betrouwbare, toekomstbestendige en klimaat neutrale maatschappij.”

Het bedrijf heeft een écht groen hart. Grote voordelen voor de klant:

“Neem vandaag nog contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend advies op maat.
U weet altijd van te voren wat het achteraf kost. Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg.”

Compleet Duurzaam – Tom Pelckmans
Radioweg 2 -4, 1325 KW, Almere T: 06-55755155 / 085-0607744
info@compleetduurzaam.nl - www.compleetduurzaam.nl