Afbeelding

Duurzaamheid is kernwaarde van Motrac

ALMERE - State-of-the-art technologie, veiligheid, ergonomie, betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties. Kernbegrippen die Motrac al meer dan 65 jaar waarborgt als distributeur in Nederland van Linde heftrucks, magazijntrucks en andere intralogistieke oplossingen. 

Linde trucks staan bekend om hun kwaliteit en lange levensduur. Kies je voor Motrac, dan ben je verzekerd van uitstekende service en dienstverlening met het oog op duurzaam ondernemen. 

"Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Motrac een vanzelfsprekendheid die op verschillende manieren wordt ingevuld”, beaamt ook Geurt de Groot, managing director van Motrac. “Naast de duurzame Linde trucks, bieden we ook diverse aanvullende en verantwoorde Linde diensten. Denk aan oplossingen op het gebied van warehouse-inrichting, vlootoptimalisatie, veiligheid, vlootbeheer, verhuur en energiemanagement. Daarnaast bieden we een uitgebreid aanbod trainingen met de focus op nul ongelukken.” 

Vorig jaar kreeg Motrac als eerste in haar branche het certificaat voor de CO2-Prestatieladder uitgereikt. Hét duurzaamheidsinstrument van Nederland dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO2 en kosten. Dit jaar laat Motrac op een ander duurzaam vlak van zich horen met de komst van de Linde 1252 X. De enige elektrische vorkheftruck in zijn klasse, die zo krachtig is dat hij een serieus alternatief is voor trucks met een verbrandingsmotor. Daarnaast heeft Linde het grootste aanbod aan trucks op waterstof. Een speler in de markt om in de gaten te houden.

Meer weten? www.motrac.nl.

Afbeelding