(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) Patrick

Clinic Lefever is specialist in medische pigmentatie en permanente make-up

Bedrijf in beeld

Clinic Lefever is specialist in medische pigmentatie en permanente make-up

GOOISEKANT – Clinic Lefever aan de Transistorstraat  51C viert deze week het 2-jarig bestaan. De kliniek is gespecialiseerd in medische pigmentatie, permanente make-up, huidverbetering en littekencorrectie.

Lisa Lefever staat garant voor een mooi en bovenal natuurlijk resultaat. “Als je er goed uitziet voel je je ook beter”, stelt zij. “Wij hebben dankzij onze jarenlange ervaring voor iedereen een passende oplossing.” 

Medische pigmentatie

Clinic Lefever is onder meer gespecialiseerd in Medische Pigmentatie, ook wel bekend als medische tatoeage. “We behandelen verkleuringen in de huid, veroorzaakt door onder andere littekens of pigmentstoornissen, zoals bijvoorbeeld Vitiligo. Andere vormen van medisch pigmenteren zijn bijvoorbeeld het reconstrueren van een tepelhof, een liplijncorrectie bij een hazenlip of het reconstrueren van een teennagel.” 

Permanente make-up

Ook voor permanente make-up, kortweg PMU, kun je bij Clinic Lefever terecht. “Dit is het aanbrengen van pigmenten in de huid, oftewel het ‘tatoeëren’ van bijvoorbeeld je wenkbrauwen, eyeliner of lippen”, vertelt Lisa. “Het is een vak apart en vooral maatwerk, maar met onze expertise zorgen wij voor een geweldig eindresultaat.”

Verouderde huid

Naarmate we ouder worden veroudert en verslapt onze huid en krijgen we rimpels of grove poriën. Ook daar kan Clinic Lefever iets aan doen met de Vivace-methode. “Micro-naalden leveren diep in de huid energie, waardoor de collageen- en elastineproductie wordt gestimuleerd. De huid zal hierdoor voller, egaler en steviger worden”, vertelt Lisa. 

Kijk voor meer informatie over alle behandelingen en foto’s van behaalde resultaten op www.cliniclefever.nl. Clinic Lefever is bereikbaar via 036-7856983 en info@cliniclefever.nl