Afbeelding

Advertorial

Helen  Parkhurst - Daltonschool mavo, havo en vwo

STAD - Helen Parkhurst is een daltonschool voor mavo, havo en vwo. In de les werken leerlingen aan de ontwikkeling van hun talenten en leren daarbij om eigen keuzes te maken. 

Wist je dat Helen Parkhurst – naast het normale mavo-, havo-, en vwo-lesprogramma – ook plus opleidingen aanbiedt zoals havo en vwo technasium en bèta mavo?

Open avond op 17 november 

Uw kind gaat bijna naar de middelbare school. Voor veel leerlingen is dit een grote stap. Het is spannend en er gaat voor hem of haar veel veranderen. Natuurlijk wilt u dat uw kind goed terechtkomt op de middelbare school. 

De Open avond van Helen Parkhurst staat gepland op woensdag 17 november van 18:30 – 21:00 uur. Deze Open avond is bedoeld voor ouders/verzorgers én leerlingen uit groep 7 & 8. Tijdens de Open avond geven onze docenten en leerlingen informatie over (dalton)onderwijs, technasium, bèta-mavo programma en Topsportbegeleiding.

Kom langs en proef de sfeer. Neem een kijkje in onze verschillende lokalen en maak kennis met havo/vwo technasium en bèta mavo. Ook laten wij zien hoe een schooldag van een leerling op Helen Parkhurst eruit ziet, zodat u een goed beeld krijgt of Helen Parkhurst bij uw kind past. Wij verwelkomen jullie graag op woensdag 17 november vanaf 18:30 uur bij ons op school.