Het Floriade-terrein. (Foto: Andre Prins)
Het Floriade-terrein. (Foto: Andre Prins)

Advertorial

Maak van Floriade jouw achtertuin

ALMERE - Zo vaak langskomen bij Floriade dat het als je eigen achtertuin gaat voelen en eindeloos genieten van groen? Dat kan allemaal met een Floriade Pas. Deze Pas geeft je onbeperkt toegang tot Floriade Expo 2022, de unieke wereldtuinbouwtentoonstelling die slechts ééns in de tien jaar plaatsvindt. 

Geniet van de diversiteit aan paviljoens, prachtige tuinen, mooie bloemen en planten die mee veranderen met de seizoenen en de kabelbaan waarmee je over het Floriade-park vliegt. En laat je steeds weer verrassen door een het uitgebreide kunst- en cultuurprogramma. 

Floriade ontvangt dagelijks verschillende muziekacts op het park. Van een picknickconcert tijdens lunchtijd, vrolijke en dansbare muziek of loungen met een DJ aan het Weerwater. En wat te denken van de kunst bij Floriade, de  internationale acts met vlaggenceremonie door Floriade Scouting Team Almere en de dagelijkse theatershows.

Er is voor ieder wat wils. Hier wil je natuurlijk vaker zijn. Dat kan. Met de Floriade Pas heb je onbeperkt toegang tot de Expo en kun je bij elk bezoek ook een ritje maken in de kabelbaan. Of je nu een hele dag langskomt of een paar uurtjes, je kunt eindeloos genieten van groen. Koop hem nu voor jezelf op floriade.com/floriadepas of geef hem cadeau en ontvang een grote korting.