Herdenkingsavond in Parkhuys op 2 november

ALMERE - In Parkhuys Almere worden vrolijke en verdrietige momenten met elkaar beleefd. Soms moet er afscheid genomen worden van een van de gasten. Om hen te herdenken is er dinsdag 2 november 2021 om 19.00 uur een herdenkingsbijeenkomst. Ook mensen die nooit eerder in het Parkhuys zijn geweest en een dierbare verloren hebben, zijn welkom.

Tijdens deze bijeenkomst gedenken familie, vrienden, vrijwilligers hen die niet meer onder ons zijn, maar wel in onze harten. Bezoekers die tijdens deze herdenkingsavond een herinnering willen uitspreken of een gedicht willen (laten) voordragen, kunnen dit vóór 25 oktober doorgeven aan Yvonne Ferwerda, via email secretariaat@parkhuysalmere.nl.

Kaarsverlichting

Na afloop van de bijeenkomst is het mogelijk om buiten, aan de voorkant van het Parkhuys, alle dierbaren te eren met kaarsverlichting. Daarvoor kan een kaarszak besteld worden via secretariaat, de kosten bedragen € 5,- per stuk. Deelnemers die de kaarszak een persoonlijk tintje willen geven kunnen dat doen bij het Parkhuys op dinsdag 12 oktober van 13.30 – 15.00 uur en donderdag 21 oktober van 19.00 – 20.30 uur. Na afloop van de ceremonie is er een gezamenlijk kopje koffie of thee.

Aanmelding

Gebruik het antwoordformulier op https://www.parkhuysalmere.nl/aanmeldingsformulier-herdenkingsbijeenkomst/