Diane Putman van Opslagman Almere: 'Het loopt zo goed dat we alweer bezig zijn met uitbreiding.' (Foto: Fred Rotgans)
Diane Putman van Opslagman Almere: 'Het loopt zo goed dat we alweer bezig zijn met uitbreiding.' (Foto: Fred Rotgans) Fred Rotgans

Opslagman biedt goedkope opslagruimte in Almere

BUITEN - Voor goedkope opslagruimte in Almere is Opslagman een uitkomst. Bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag van meubels en huisraad tussen twee verhuizingen in. Of voor het opbergen van seizoensgebonden spullen, zoals van de wintersport of kamperen.

Huurders kunnen altijd, zeven dagen per week, bij hun spullen via een toegangscode en een eigen slot op de opslagruimte. “We hebben vaste lage prijzen. Het opzeggen van de huur kan per dag, wat veel vrijheid biedt. Huurders zitten nergens langdurig aan vast”, vertelt Diane Putman van Opslagman Almere. “Wie een unit huurt is verder verzekerd van een goed geconditioneerde opslagruimte. Dit houdt in dat de kwaliteit van opgeslagen spullen optimaal blijft.” 

Uitbreiding

Opslagman heeft meerdere vestigingen in het land en is sinds februari dit jaar ook gevestigd aan de Draaibrugweg 12 in Almere Buiten. “Het loopt zo goed dat we alweer bezig zijn met uitbreiding. Reden dat het zo goed loopt zijn de aantrekkelijke vaste prijzen. Veel nieuwe klanten zijn verhuisd vanuit andere opslagbedrijven waar de huur vele malen duurder is. Er komen nog eens 200 units bij, waarmee het totaal aantal straks op 600 units komt”, aldus Putman. 

Verschillende formaten

Er kan een keuze worden gemaakt uit verschillende formaten. De prijzen variëren van 39 euro per maand voor een unit van 6 kubieke meter, tot 119 euro per maand voor 33 kubieke meter. Wie twijfelt hoeveel opslagruimte nodig is, kan met de calculator op de website van Opslagman de benodigde ruimte berekenen. 

Alles is eenvoudig geheel online te regelen. Het is ook mogelijk om de ruimte eerst te bekijken. Opslagman is telefonisch bereikbaar via 088-6003000 of mail naar info@opslagman.nl. Kijk voor meer informatie ook op opslagman.nl.