(Screenshot almeredezeweek.nl)
(Screenshot almeredezeweek.nl)

Podcast Politiek Circus van Almere DEZE WEEK populair

ALMERE – De Podcast Politiek Circus van Almere DEZE WEEK is populair. De podcast is een radio-uitzending on demand. Hij kan overal beluisterd worden op ieder gewenst moment. De journalisten Marcel Beijer en Robert Mienstra praten de luisteraar in 20 minuten op luchtige wijze bij over de actuele Almeerse Politiek.

Door Robert Mienstra

Bij iedere podcast is een gast aanwezig, meestal is dat een raadslid en af en toe een wethouder of een betrokken Almeerder. De podcast is verdeeld in verschillende korte rubrieken als ware de politiek een circus. Beijer en Mienstra schromen niet om een wethouder ‘het slangenmeisje’ te noemen. De burgemeester wordt altijd geïntroduceerd als ‘de directeur’ van het politieke circus in het stadhuis.

De verkiezingen komen er in maart 2022 aan. Daarom is in de podcast ook de rubriek ‘het campagnecircus’ opgenomen. De journalisten volgen de campagne op de voet.

Luisteren

De podcast Politiek Circus is te beluisteren via de website almeredezeweek.nl onder het kopje ‘Podcast' en ook via Spotify. Tik daar in ‘Politiek Circus'. De nieuwste podcast Politiek Circus komt elke vrijdag rond 16.00 uur online. Luisteren kan in de auto, tijdens het wandelen of het huishouden. Waar en wanneer ook.