Afbeelding
Hasselblad H6D

Advertorial

Word jij de nieuwe begeleider van Kimberly?

BUITEN - Triade Vitree is enorm trots op de prachtige nieuwe woonlocatie aan de Sieradenweg. Kimberly is een van de bewoners die straks in januari verhuist.

Kimberly is een jonge vrolijke vrouw van 34 jaar. Ze heeft het best naar haar zin nu in Lelystad. Ze heeft hobby’s genoeg: muziekluisteren van Adel, fietsen, Hip Hop, zingen, en ze gaat graag uit. Maar toch, ze kijkt met spanning uit naar de verhuizing. Kimberly: “Ik heb eerder in een studio gewoond. Toen ben ik naar de woongroep aan het Karveel verhuist. Nu ga ik verhuizen naar de Sieradenweg in Almere. Daar krijg ik een eigen appartement met een slaapkamer en eigen woonkamer met keuken. Dan ben ik zelfstandiger en heb ik weer een eigen plekje.”

Om Kimberly goed te kunnen begeleiden en samen een thuis op te bouwen zoekt Triade Vitree nog enkele nieuwe collega’s. Ben jij diegene die het als een uitdaging ziet om iets nieuws op te bouwen? Bewoners een veilig gevoel te geven en met een nieuw team een nieuw thuis te creëren? Een uitdaging waar je energie van krijgt. Dan ben je aan het goede adres.

Benieuwd naar de Sieradenweg? Meld je dan aan voor de Meet en Greet en we vertellen je alles over de locatie, de bewoners en over Triade Vitree. Ga naar werkenbijtriadevitree.nl voor informatie en om je aan te melden.

Afbeelding