Ode aan het Almeerse schemerlandschap

ALMERE - Zondag 31 oktober is de laatste wandeling met stadsgids Marie-Josée Röselaers in de reeks Ode aan het Landschap.

StrandLAB Almere nodigde de Almeerse Marie-Josée uit om een programma te maken. In het kader van themajaar Ode aan het landschap ontwikkelde ze vijf wandelingen en een fietsroute, waarin het landschap van Almere onder aandacht wordt gebracht. Tijdens de wandelingen zal ook ontwerpster Lieke Frielink meelopen, die in opdracht voor de gemeente zichtlijnen van Almere in kaart brengt. Zij heeft veel historisch onderzoek naar de stad gedaan en zal hierover vertellen.

Speciale gasten

Daarnaast nodigt Marie-Josée steeds een aantal speciale gasten uit die iets extra's toevoegen aan de wandeling. Zondag 31 oktober zal Vesna Dragojevic een sensorische activiteit ten gehore brengen. De wandelingen worden geregistreerd , zodat ze ook later als audiotour terug te luisteren zijn.

De wandeling op 31 oktober staat in het teken van het schemerlandschap en vindt plaats van 17.00 tot 19.00 uur. Deelname kost 4 euro. Tickets zijn te bestellen via https://strandlab-almere.nl/ode-aan-het-nachtlandschap/