De Halloween Run komt weer naar Almere Buiten. (Archieffoto: Cees Petter)
De Halloween Run komt weer naar Almere Buiten. (Archieffoto: Cees Petter)

Halloween Run en 30 van Almere in Almere Buiten

BUITEN - Almere Buiten staat het laatste weekend van oktober in het teken van twee hardloopevenement van Start2Finish. Zaterdagavond 30 oktober is het griezelen geblazen tijdens de Halloween Run en zondag 31 oktober is de 30 van Almere. 

De 30 van Almere verhuist dit jaar van Poort naar Buiten. Vanwege de toenemende populariteit van het evenement is gezocht naar een locatie met meer uitbreidmogelijkheden. Het nieuwe parcours loopt niet alleen door het centrum van Buiten, maar ook door de natuur van de Oostvaardersplassen. Er zijn verschillende wedstrijdafstanden voor kinderen en volwassen: de 1 & 2 km Kids Run, 5 km, 10 km, de halve marathon en 30 km. 


De avond ervoor, zaterdag 30 oktober, is weer de populaire Halloween Run in en rondom het centrum van Buiten. Een evenement voor het hele gezin dat vooral draait om de fun. Al hardlopend of wandelend komen de deelnemers griezelige zombies, enge clowns en tal van andere schrikeffecten tegen. Deelnemers mogen zelf ook verkleden. Vanwege de grote animo zijn extra startplekken voor kinderen gecreĆ«erd. 

Meer informatie en inschrijving via https://start-2-finish.nl